latinica  ћирилица
21/04/2015 |  08:01 | Аутор: РТРС

Бајерн - Порто, РТРС од 20.35 (ВИДЕО)

Фудбалери Бајерна дочекују вечерас од 20 часова и 45 минута, уз директан пренос на нашој телевизији, екипу Порта у реванш утакмици четвртфинала Лиге шампиона.
ЛШ: Бајерн-Порто (илустрација: РТРС) - Фото: РТРС
ЛШ: Бајерн-Порто (илустрација: РТРС)Фото: РТРС

Прва утакмица, одиграна на "Драгау" завршена је побједом португалске екипе резултатом 3:1.

Тим Пепа Гвардиоле дочекује Порто након побједе у Бундеслиги над Хофенхајмом у гостима (2:0), међутим у вечрашњем дуелу биће ослабљена неиграњем повријеђених Алабе, Бенатије, Алексиса и Робена.

Порто је такође славио у посљедњем мечу домаћег шампионата савладавши Академику са 1:0, али вечерас на "Алијанц арену" неће моћи истрчати суспендовани Алекс Сандро и Данило.

У другом реванш мечу данашњег програма Барселона дочекује Пари Сен Жермен. Каталонци за пролаз у полуфинале морају потврдити побједу са "Парка принчева" од 3:1.

Барселона игра у одлучној форми, Меси је протеклог викенда постигао 400. гол за клуба са "Ноу Кампа", Суарез је на 12 посљедњих утакмица забио исто толико голова.

Лоран Блан вечерас неће моћи рачунати на повријеђеног Тијага Моту, али је олакшавајућа околност за "Свеце" је повратак суспендованих Ибрахимовића и Вератија.

Утакмице на "Алијанц арени" и на "Ноу Кампу" играју се вечерас са почетком у 20 часова и 45 минута.