latinica  ћирилица
21/04/2015 |  13:39 | Аутор: Агенције

Бартомеу: За Месија ће увијек бити мјеста у Барселони

Предсједник Барселоне Ђозеп Бартомеу рекао је данас да ће за фудбалера Лионела Месија увијек бити мјеста у том клубу и да би желио да Аргентинац заврши каријеру на "Камп Ноу".

Меси је са 13 година дошао у Барселону и прошо је све младе селекције клуба. Између осталог, освојио је шест шпанских шампионских титула, три Лиге шампиона и два свјетска клупска првенства, уз четири Златне лопте за најбољег фудбалера свијета.

"У екипи радимо с лидером какав је Меси, он је најбољи на свијету, али и у историји. Он ће имати мјесто у Барселони све док не одлучи да престане да игра фудбал", рекао је Бартомеу, пренијели су шпански медији.

Медији су спекулисали да ће Барселона у љетњем прелазном року довести фудбалера Јувентуса Пола Погбу, а Бартомеу је навео да управа клуба још не размишља о појачањима.

"Погба је сјајан играч, али у овом тренутку не размишљамо о новим играчима. Такође, имамо забрану довођења играча до јануара 2016. године, али радимо на томе да неки играчи дођу, а неки оду из Барселоне", рекао је предсједник каталонског клуба.

"Припремамо се за сљедећу сезону, али не желим да говорим о именима. Погба је добар играч, али има уговор са италијанским клубом и ја то поштујем. Не очекујем да ћемо довести нове играче, али сваки клуб жели да има најбоље. Такође, имамо и играче које би други клубови жељели", додао је Бартомеу.

Послије 32 кола у Примери Барселона је прва на табели са 78 бодова, два више од Реал Мадрида.

Барселона вечерас код куће игра против Пари Сен жермена реванш утакмицу четвртфинала Лиге шампиона. У првој утакмици у Паризу шпански клуб побиједио је са 3:1.