latinica  ћирилица
22/04/2015 |  07:46 | Аутор: РТРС

ЛШ: Вечерас одлука о посљедњим путницима у полуфинале

Фудбалери Реала дочекују вечерас градског ривала Атлетико у реванш утакмици четвртфинала Лиге шампиона.

Подсјећамо, први сусрет одигран на "Висенте Калдерону" завршен је без голова (0:0).

Реал и Атлетико су се састали прије непуних годину дана у финалу елитног клупског такмичења, а вечерас ће се борити за пласман у полуфинале.

Тим Карла Анћелотија је славио у прошлогодишњем финалу Лиге шампиона, али од тада на седам утакмица против Атлетика не зна за побједу.

Клуб са "Сантијаго Бернабеу" стадиона налази се у серији од четири побједе и једног пораза у посљедњих шест утакмица, а Атлетико дочекује након побједе против Малаге (3:1).

С друге стране, екипа са "Висенте Калдерона" гостује Реалну након побједе у гостима против Депортива, и у посљедњих шест утакмица има учинак од четири побједе и два неријешена резултата. 

Реал у вечерашњем мечу неће моћи рачунати на повријеђене Бејла и Модрића, као ни на супендованог Марсела, док у тиму Дијега Симеонеа неће бити суспендованогМарија Суареза.

У посљедњем реванш сусрету четвртфинала Монако ће покушати надокнадити 0:1 из прве утакмице са Јувентусом.

Французи дочекују "Стару даму" након ремија у француском шампионату против Рена на свом терену, и у посљедњих шест утакмица имају скор од четири побједе и два неријешена резултата.

С друге стране, Лидер Серије А је направио добру увертиру уочи гостовања јер је савладао Лацио у посљедњем колу првенства са 2:0 и налази се на корак од одбране титуле.

Утакмице у Мадриду и у Монаку почињу у 30 часова и 45 минута.