latinica  ћирилица
22/04/2015 |  13:28 | Аутор: novosti.rs

"Спорт": Лекићева неће играти док је Бошковић на клупи Србије

Капитен женске рукометне репрезентације Србије Андреа Лекић није промијенила одлуку и неће да игра за репрезентацију Србије док на клупи седи Саша Бошковић, сазнаје "Спорт".

Ову информацију потврдио је вршилац дужности првог човјека Рукометног савеза Србије Борислав Перовић, након састанка са Лекићевом који је протекао је коректно, пријатно и искрено.

Састанак са четири незадовољне играчице (Лекић, Дамњановић, Цвијић и Томашевић) био је замишљен како би се на њему представници Рукометног савеза Србије Борислав Перовић, Синиша Лазић, Иван Станковић, али и генерални скеретар Божидар Ђурковић "из прве руке" информисали о проблему.

Приоритет је, свакако, био покушај да се играчице убиједе да промијене одлуку, односно да се нађе неко рјешење. До рјешења, ипак, није дошло. Нити ће. Организатор игре Вардара остао је при одлуци коју је саопштио и прије месец дана на тренингу националног тима у Зрењанину.

На потезу су Сања Дамњановић, Драгана Цвијић и Катарина Томашевић. Њихова мишљења и ставове људи из РСС ће да чују наредних дана.