latinica  ћирилица
22/04/2015 |  13:31 | Аутор: klix.ba

Телетовић поново на паркету

Капитен кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине, Мирза Телетовићнакон три мјесеца паузе због повреде требао би вечерас наступити за Бруклин Нетсе у другој утакмици плеј офа против Атланта Хоукса.

Подсјећамо, Телетовић се у протекла три мјесеца успјешно опорављао од плућне емболије због које је 22. јануара у утакмици против Лос Анђелес Клиперса морао напустити паркет.

Иако су му предвиђали опоравак и до шест мјесеци, Телетовић ће вечерас највјероватније бити у ростеру за други сусрет против Хоукса.

Потврдио је то и тренер Нетса Лионел Холинс који је казао да ће Телетовић "највјероватније" наступити. Телетовић је још у петак добио "зелено свјетло" за повратак активним тренинзима.

"Након три мјесеца одсуства лијепо је поново се вратити и добити прилику", казао је Телетовић те додао да је пун самопоуздања.

"Не знам да ли ћу играти вечерас или не. Уколико се то не деси, бићу стрпљив и чекати сљедећу утакмицу", казао је капитен кошаркашке репрезентације БиХ.

Нетси су изгубили први сусрет плеј офа против Хаwкса и очекује се да ће Телетовић играти неколико минута.

Телетовић је на 40 одиграних утакмица регуларног дијела првенства просјечно биљежио 8,5 поена, имао 4,9 скокова и 1,2 асистенције.