latinica  ћирилица
22/04/2015 |  20:01 | Аутор: ТАНЈУГ

Пижон: Хладне главе на Партизан

Легендарни фудбалер Црвене звезде Владимир Петровић Пижон рекао је да је Партизан благи фаворит у предстојећем 148. "вјечитом" дербију због бодовне предности.
 - Фото: ФОНЕТ
Фото: ФОНЕТ

Дуел два тима игра се у суботу од 18 часова на стадиону “Рајко Митић“ у оквиру 24. кола Јелен Суперлиге Србије. Партизан тренутно држи чело табеле, са пет бодова више у односу на Звезду,

“Партизан је у благој предности, а то мислим због бодовне разлике, а не играчке. Фудбалери Звезде имају оптерећење да направе добар резултат, али том младом тиму не бих стављао велике обавезе. Било би одлично када би Звезда побиједила и приближила се Партизану на два бода“, рекао је Петровић.

Четврта Звездина звезда и бивши тренер додао да је да има пуно повјерење у "црвено-беле" фудбалере.

“Вјерујем да овај тим може да побједи, али у утакмицама Звезде и Партизана никада није било битно ко има бољи играчки кадар, нити ко се налази у бољој форми. Све је могуће и видјећемо ко ће се на терену боље снаћи“, нагласио је Петровић.

Петровић је дао савјет изабраницима Ненада Лалатовића и поручио да у утакмици уђу хладне главе.

“Поручио бих играчима Звезде да у утакмицу уђу хладне главе. Морају да пазе да неко случајно не направи црвени картон јер је сваки играч важан. Млади фудбалери су импулсивни и морају да обрате пажњу на то“, закључио је Петровић.