latinica  ћирилица
26/05/2015 |  11:33 | Аутор: Агенције

Тренер Севиље мијења Инзагија на клупи Милана?

Тренер фудбалера Севиље Унај Емери требало би да на клупи Милана замијени Филипа Инзагија, пренијели су италијански медији, тврдећи да је већ потписао уговор са росо-нерима.
Унај Емери (ФОТО: futbolprimera.es) -
Унај Емери (ФОТО: futbolprimera.es)

Инзаги је већ одавно на излазним вратима Милана, а медији су раније писали да ће тај италијански клуб од наредне сезоне предводити тренер Реал Мадрида Карло Анћелоти.

Директор Милана Адријано Галијанији путује за Мадрид, али из његове изјаве се није могло закључити с ким ће преговарати у Шпанији.

"Тамо има много великих клубова са одличним играчима... Нисам рекао да ћу се састати са Анћелотијем... Видјећемо шта ће се догодити. Анћелоти је у овом тренутку тренер Реал Мадрида, као што је и Инзаги тренер Милана. Љето је дуго", рекао је Галијани за италијанске медије, непосредно прије него што је Реал отпустио италијанског стручањака.

Сезона у Серији А се завршава наредног викенда, а Милан је на 10. месту на табели са 49 бодова и сљедеће сезоне неће играти у Европи.

С друге стране, Севиља је такмичење у Примери завршила на петој позицији, а изабранике Емерија очекује још један меч - финале Лиге Европа против Дњепра 27. маја.