latinica  ћирилица
26/05/2015 |  12:48 | Аутор: РТРС

Дрогба и Лампард поново заједно?

Легендарни нападач Обале Слоноваче Дидије Дрогба опростио се од Челсија и размишља о новој дестинацији.

Чини се како је најконкретнија понуда Нјујорк Ситија из МЛС-а гдје би требао заиграти с Френком Лампардом, преноси "Goal".

"Прво ћу узети неколико недјеља одмора. Морам добро размислити и одлучити што је најбоље за наставак моје каријере. Знам да желим клуб у којем ћу имати пуну минутажу, у којем ћу играти и забијати", казао је Дрогба (37) након што се опростио од Челсија.

Дрогба је са Челсијем освојио титулу првака Енглеске и Лига куп, али не размишља о прекиду каријере.

"Осјећам да могу. Физички сам спреман, желим играти", каже Дрогба који на столу има неколико добрих понуда еуропских великана. Но чини се како га је највише заинтригирала она из америчког МЛС-а. Њујорк Сити је већ ангажовао Френка Лампарда, а сад жели и Дрогбу. Двојац који је својевремено "жарио и палио" у дресу Челсија поновно би могао заједно истрчати на терен.

"Наравно, није искључено. Све је могуће...", остао је тајанствен Дрогба иако се чини како су у Њујорку већ све приредили за долазак двојице великана. Новац није проблем јер исти власници "држе" и Манчестер Сити. Шеик Мансур бин Зајед Ал Нахјан велики је Дрогбин обожаватељ и учиниће све како би га увјерио да дође у Њујорк.

"Још увијек уживам у фудбалу, у мени има довољно страсти и снаге. Желим играти...", закључио је Дидије Дрогба који је у богатој каријери играо за Ле Ман, Гангон, Марсеј, Челси, кинески Шангај и турски Галатасарај. Сљедећа станица највјероватније ће бити САД и Њујорк Сити.