latinica  ћирилица
26/05/2015 |  13:45 | Аутор: СРНА

"Рад СДС-а и Градског одбора транспарентан"

Градски одбор СДС-а Бањалука саопштио је да је рад ове странке, па тако и Градског одбора транспарентан и да су све информације у потпуности доступне јавности.

У саопштењу се наводи да је "рад СДС-а транспарентан било да се ради о изборној скупштини Градског одбора СДС-а у чијем раду су учествовала 1.132 делегата из цијеле Бањалуке, а на којој је за предсједника Градске организације изабран Огњен Тадић, или о Скупштини СДС-а у чијем раду су учествовала 443 делегата из цијеле Републике Српске на којој је за предсједника СДС-а изабран Младен Босић.

"Поводом најновијих подметања бившег члана СДС-а Ненада Стевандића објављених данас преко Новинске агенције Републике Српске 'СРНА', у којима покушава оправдати своју улогу Додиковог 'Лукса' коју игра већ неко вријеме желимо да саопштимо јавности да су управо то разлози због којих је Градски одбор СДС-а Бањалука на синоћњој сједници без иједног гласа против констатовао да Ненад Стевандић више није члан СДС-а", наводи се у саопштењу.

СДС наводи да "енергија са којом Стевандић атакује на СДС не говори о његовој политичкој досљедности, јер му је ово осми пут да мијења страначки дрес".

"Та енергија је показатељ мржње према СДС и величине психичке трауме коју је претрпио због тога што му није успио пројекат којим је желио да СДС преда под контролу Милорада Додика", додаје се у саопштењу.

Градски одбор СДС-а Бањалука очекује од, како кажу, "режимских медија" да престану да воде "безуспјешан Додиков пројекат рушења СДС-а".