latinica  ћирилица
28/05/2015 |  08:39 | Аутор: СРНА

Представнички дом данас о терористичком нападу у Зворнику и акцији "Рубен"

Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ разматраће данас информације Савјета министара БиХ о терористичком нападу на Полицијску станицу у Зворнику, те о акцији "Рубен" коју је након тога провео МУП Републике Српске.
Напад на полицијску станицу у Зворнику - Фото: ТАНЈУГ
Напад на полицијску станицу у ЗворникуФото: ТАНЈУГ

Пред посланицима ће се наћи и Извјештај комисије Колегијума о настојању за постизање сагласности о приједлогу посланика СНСД-а Николе Шпирића за допуну дневног реда 11. сједнице Представничког дома тачком која гласи: "Информација Савјета министара БиХ о терористичком нападу у Зворнику".

Представнички дом на прошлој сједници није прихватио Шпирићев приједлог да у дневни ред сједнице буде уврштено разматрање извјештаја о терористичком нападу у Зворнику.

На дневном реду сједнице је и разматрање посланичке иницијативе замјеника предсједавајућег Представничког дома Младена Босића за уврштавање у дневни ред тачке: "Информација Регулаторне агенције за комуникације БиХ о цијенама услуга мобилних оператора у БиХ".

Представнички дом размотриће годишњи и финансијски извјештај Централне банке БиХ за 2014. годину, извјештај о раду Правобранилаштва БиХ за прошлу годину и извјештај о активностима Канцеларије за ревизију институција БиХ за 2014. годину.