latinica  ћирилица
24/06/2015 |  07:50 | Аутор: СРНА

НСРС о извјештају Комисије за концесије (РТРС ПЛУС)

Сједница Народне скупштине Републике Српске настављена је у Бањалуци разматрањем извјештаја Комисије за концесије Републике Српске за 2014. годину.
Народна скупштина Републике Српске - Фото: РТРС
Народна скупштина Републике СрпскеФото: РТРС

Посланици ће разматрати и извјештај о реализацији Програма потпуног стамбеног збрињавања породица погинулих бораца и ратних војних инвалида од прве до четврте категорије за 2014. годину.

Сједницу можете да пратите на РТРС ПЛУС-у.

Народна скупштина јуче је размотрила извјештај Главне службе за ревизију јавног сектора Републике Српске о ревизији финансијског извјештаја Болнице Источно Сарајево за 2013. годину који је добио негативно мишљење.

Главна служба за ревизију јавног сектора Републике Српске дала је негативно мишљење и за финансијски извјештај Јавног предузећа "Путеви Републике Српске" за 2013. годину, јер се њиме не приказује истинито и објективно финансијско стање имовине и обавеза, нити токови готовине и промјене у капиталу.

Одмах по завршетку редовног засједања требало би да услиједи и Осма посебна сједница на којој ће бити разматрана "Информација о наводној куповини народних посланика приликом избора Владе Републике Српске 18. децембра".