latinica  ћирилица
24/06/2015 |  13:05 | Аутор: РТРС

Пауновић: Да сам знао, не бих ни изашао на балкон

Уместо да се данима након титуле првака свијета прича о спектакуларном дочеку који је "Орлићима" уприличен у понедјељак увече догодило се скандал који је све оно лијепо ставио у други план.

Самовоља градског менаџера српске престонице довела је до тога да људи који су својим радом омогућили омладинској репрезентацији да се оствари незапамћен резултат остану без свог мјеста на балкону Скупштине града Београда.

Саву Милошевићу и Митру Мркели, легендама српског фудбала Горан Весић је забранио да са селектором Пауновићем и фудбалерима прославе титулу првака свијета. Такав поступак увијредио је и селектора који је признао да се не би попео на балкон да је знао шта се дешава иза кулиса.

"Да сам знао у тренутку да се ово догађа иза наших леђа, не бих изашао на балкон! Ни ја, ни играчи! Нисмо, међутим, били свјесни шта се све догађа а све сам сазнао по завршетку прославе" рекао је Пауновић за "Спорт", а пренио портал спортске.нет.

Фудбалски савез Србије реаговао је након скандала званичним саопштењем за јавност у којем су осуђене "нацистичке методе" Горана Весића који послије свега још увијек није изашао у јавност како би се огласио и изнио своју верзију приче.