latinica  ћирилица
26/06/2015 |  07:56 | Аутор: СРНА

"Конференција беба" данас у Бањалуци

Традиционална манифестација "Конференција беба" биће одржана данас у Бањалуци ради исказивања подршке младим људима у њиховим настојањима да планирају и оснивају породице, најављено је из Бироа Владе Републике Српске за односе с јавношћу.
Бања Лука: Конференција беба - Фото: СРНА
Бања Лука: Конференција бебаФото: СРНА

Манифестацији ће присуствовати виши стручни сарадник у ресору за породицу Министарства породице, омладине и спорта Српске Даријана Декет.

"Конференција беба" биће одржана у парку "Петар Кочић" са почетком у 18.00 часова.

Министарство породице, омладине и спорта Српске од 2006. године иницира и подржава организацију манифестације "Конференција беба", која ће се ове године одржати у 24 града/општине у Српској.

Због "Конференције беба" и "Бањалучких дана пива" у Бањалуци ће данс бити обустављен саобраћај у улицама гдје се одржавају ове манифестације, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Због "Конференција беба" саобраћај ће од 17.30 до 20.00 часова бити обустављен у Улици Краља Петра Првог Карађорђевића, од раскрснице са Улицом Марије Бурсаћ до раскрснице са Алејом Светог Саве.

У Улици Теодора Колокотрониса од 21.00 час вечерас до 4.00 часа наредног дана саобраћај ће бити потпуно обустављен због Фестивала "Бањалучки дани пива", који се одржава на платоу испред тврђаве "Кастел".

Због "Међународне изложбе олдтајмера" сутра ће од 11.00 до 13.30 часова бити обустављен саобраћај у Улице Краља Петра Првог Карађорђевића, од раскрснице са Булеваром цара Душана до раскрснице са Алејом Светог Саве.