latinica  ћирилица
26/06/2015 |  11:34 | Аутор: СРНА

Панорамска вожња шестосједом за викенд на Јахорини

У понуди Олимпијског центра "Јахорина" од сутра је панорамска вожња шестосједом Огорјелица један у дане викенда, све до 27. септембра, изјавио је руководилац службе маркетинга у овом центру Драган Соколовић.
Јахорина у љетном периоду - Фото: РТРС
Јахорина у љетном периодуФото: РТРС

Жичара ће радити од 10.00 до 17.00 часова, а карте по цијени од седам КМ по особи могу се купити на ски-каси поред жичаре.

Цијена за групе биће нешто повољнија, тако да ће групе које броје најмање 20 лица плаћати шест КМ по особи.

Ако буде интересовања већих група за панорамску вожњу, у Олимпијском центру "Јахорина" не искључују могућност да се жичара укључи и радним даном.

Олимпијски центар "Јахорина" обогатио је своју понуду и другим садржајима којима викендашима гарантује угодан боравак на овој планини.

"У комбинацији са жичаром и ручком у хотелу `Бистрица` по цијени од 17 КМ мислим да ће боравак бити угодан. За оне који више воле купање, предлажемо да искористе базен у нашем хотелу уз ручак по цијени од 15 КМ", наводи Соколовић.

Покренут је и "бајк-пас" за љубитење брдског бициклизма који ће моћи да користе цјелодневну карту за пет вожњи по цијени од 15 КМ.

Соколовић каже да Олимпијски центар "Јахорина" жели да појачаним активностима током љетне сезоне омогући угодан и квалитетан одмор што већем броју својих гостију.