latinica  ћирилица
26/06/2015 |  13:16 | Аутор: РТРС

Конзум партнер пројекта "Спортске игре младих"

Конзум д.о.о. Сарајево партнер је пројекта Спортске игре младих који ће окупити младе спортисте и спортискиње у 28 градова БиХ. Ове игре промовишу начин живота заснован на разумијевању, пријатељству, солидарности и фер-плеју.
Игре младих (foto: www.igremladih.ba) -
Игре младих (foto: www.igremladih.ba)

Од 26. јуна до 12. аугуста дјевојчице и дјечаци у двије старосне категорије, 2000. годиште и млађи и 2004. годиште и млађи, такмичиће се у фудбалу, рукомету, кошарци, тенису, стоном тенису, одбојци, атлетици, одбојци на пијеску, шаху и популарној игри "између двије ватре".

Директорица Сектора маркетинга у Конзуму Ирена Миличевић каже да се Конзум стално залаже за унапријеђење спорта и развој спортских талената у БиХ и да ће овај пројекат помоћи да дјевојчице и дјечаци склопе нова пријатељства, развију такмичарски дух, добро се забаве и освоје вриједне награде.

Градови у којима ће се такмичења одвијати су Сарајево, Коњиц, Горажде, Широки Бријег, Мостар, Чапљина, Витез, Зеница, Сребреник, Тузла, Градачац, Орашје, Брчко, Сребреница, Зворник, Бијељина, Бихаћ, Велика Кладуша, Ливно, Бугојно, Травник, Добој, Тешањ, Високо, Градишка, Козарска Дубица и Завидовићи.

Они који то желе могу да се пријаве преко странице www.igremladih.ba.