latinica  ћирилица
01/07/2015 |  16:12 | Аутор: Блиц

Единбург- Најјаднији сендвич на свијету продаје се на аеродрому

Када су продавачи у ресторану видјели шта се нашло унутар њиховог паковања, почели су да се смију зато што је то "толико страшно да је смијешно".
Најјаднији сендвић (фото: reddit.com) -
Најјаднији сендвић (фото: reddit.com)

Ништа није толико посебно као ишчекивање да "нападнете" веома обиман и сластан оброк. Једна муштерија продавнице сендвича на аеородрому у Единбургу је доживјела право разочарење.

Муштерија је платила 3,20 фунти очекивајући сендич са доста сланине и јаја. Оно што је добила дефинитивно ју је шокирало - у скромној земички била је танка кришка сланине и само дио прженог јајета.

Разочарана муштерија је одмах фотографисала сендвич и фотографију објавила на друштвеној мрежи Редит уз коментар "ево како изгеда сендвич од 3,2 фунте на аеродрому у Единбургу".

Послије рекламације сендвича, муштерија није тражила да јој врате новац с образложењем "Помислио сам да су им сендвичи заправо заиста такви и по тој цијени зато што се ради о аеродрому".

Портпарол аеродрома у Едингургу рекао је да они раде веома блиско са свим добављачима хране и пића како би осигурали најбољи могући квалитет за своје муштерије.

- Нажалост, овог пута смо стварно направили пропуст и нудим искрено извињење нашој муштерији. Јасно је да ово није квалитет какав желимо за наше цијењене купце - писало је званичном саопштењу.