latinica  ћирилица
08/07/2015 |  14:49 | Аутор: РТРС

Навијачи Динама поново на утакмицама "Модрих"

Навијачи загребачког Динама "Бед Блу Бојс" послије неколико година враћају се на сјеверну трибину "Максимира".

Присталице "Модрих" најавили су повратак на стадион Динама паролом "Сви на дерби, лопови одлазите", а први сусрет у којем ће Динамо имати подршку навијача одиграће се у недјељу када у Загреб стиже Хајдук.

"Навијачка група 'Бед Блу Бојс' се на недјељни дерби враћа на своју, сјеверну трибину. Вријеме је да се ова дугогодишња агонија прекине и да се комплетној Управи покажу излазна врата из Динама. Превише смо година изгубили у овоме свему да би се сада све свело на наслађивање медијским спектаклом и гледало са стране како се клуб урушава, јер навијачи Динама су остали дужни себи и свом клубу завршити започето. Борба за наш клуб налази се на прекретници и сада је вријеме да се види колико навијача има Динамо", објавили су у уторак "БББ" на својој интернет страници.

Повратак навијача на утакмице Динама услиједило је након што су Здравко и Зоран Мамић завршили у истражном затвору у загребачком Реметинцу, гдје ће остати најмање идућих мјесец дана.

Подсјећамо, Канцеларија за сузбијање корупције и организованог криминала покренула је истрагу против браће Мамић због сумње на примање и давање мита и утају пореза.