latinica  ћирилица
31/07/2015 |  07:00 | Аутор: РТРС

Одовић: Мислим да имамо прилику за пролаз

Фудбалери Жељезничара поражени су у Лијежу од Стандарда резултатом 2:1 у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе.
Миломир Одовић (ФОТО: Јасмин Хаџић, Дневни Аваз) -
Миломир Одовић (ФОТО: Јасмин Хаџић, Дневни Аваз)

Играчи клуба са "Грбавице" су у Белгији показали два лица, прво полувријеме одиграли су лоше, примили два гола, да би у другом знатно агресивнијом игром стигли до поготка који му даје наду да у ииипак може изборити плеј-оф фазу.

"Невјероватно је како смо онако слабо ушли у утакмицу. Невјероватно велики број изгубљених лопти, тако да је Стандард у првом дијелу изгледао моћно и права је срећа да је било само 2:0. На полувремену смо се мало санирали и договорили да играмо боље и то смо и урадили. Знали смо како се не смијемо бранити те смо у другом дијелу били бољи противник за једну пригоду. Сматрам како смо остварили добар резулат пред узврат на Кошеву", казао је након утакмицу тренер Жељезничара Миломир Одовић, а пренио спортспорт.

"Овај Стандард је једна од најквалитетнијих момчади у Белгији и то само по себи много значи. Ова лига је пуно квалитетнија од наше. На њиховом терену постићи погодак је велика ствар. Мене радује да смо и у другом дијелу и тркачки били нешто доминантнији", тврди стартег Жеље.

На питање чему се нада у реваншу Одовић је одговорио:

"Мислим као имамо прилику за пролазак даље. Ова екипа је заиста за репсект, али мислим да ћемо на нашем терену изгледати много боље и сматрам да ми можемо пружити бољу игру те да ће нам то у коначници донијети и позитиван резултат", закључио је Одовић.