latinica  ћирилица
31/07/2015 |  10:30 | Аутор: РТРС

Прва испорука робе Русима након приватизације "Енергоинвеста" (ВИДЕО)

Након што је руски инвеститор приватизовао Енергоинвест- расклопну опрему , ново предузеће "Енергоинвест - електроенергетска опрема" из Источног Сарајева почело је производњу како би остварило конкурентност на тржишту.

Није се дуго чекало па је данас завршена испорука високонапонских мјерних трансформатора за купце из Русије и Електропренос БиХ.

Ови уговори у вриједности од милион и по марака доказ су да руководство и радници имају потенцијал и знање да стану раме уз раме с много јачим европским гигантима, попут "Сименса". 

- Веома сам задовољан стручношћу и обученошћу радника у нашем предузећу и тиме што смо у веома тешким условима успјели да направимо производе високог квалитета на које купци нису дали никаквих примједбу. Купци су долазили на техничке пријеме и из Србије и из БиХ и Русије и били су веома задовољни са квалитетом производа, рекао је Владимир Шабанков, генерални директор Енергоинвест електроенергетска опрема Источно Сарајево.

Руководилац маркетинга продаје и развоја Енергоинвест електроенергетска опрема Источно Сарајево Миро Клепић нагласио је да је данашњи дан веома важан због тога што тиме завршавају два велика уговора у вриједности од око 1500000 КМ.

- Показали смо да можемо подићи производњу веома сложене опреме технолошки у нашој земљи. додао је Клепић.