latinica  ћирилица
04/08/2015 |  15:34 | Аутор: СРНА

Вучић-Моро: Добри односи двије земље

Предсједник Владе Србије Александар Вучић и француски амбасадор Кристин Моро констатовали су данас да су политички односи Србије и Француске веома добри.

Вучић је на састанку са Моро рекао да ће Влада Србије наставити да води одговорну политику, која ће допринијети да западни Балкан буде политички и економски стабилан, саопштено је из Канцеларије Владе Србије за сарадњу с медијима.

Он је захвалио Моро на подршци Француске, нагласивши да ће будући напредак Србије зависити од регионалне стабилности, уједно изразивши забринутост за ситуацију у региону.

Морова је уручила Вучићу писмо француског премијера Мануела Валса у којем се, између осталог, истиче подршка Србији у њеним пројектима за будућност.

Амбасадор Моро је рекла да Француска веома цијени рад премијера Вучића на два колосијека - изградњи заједничке будућности у региону и провођењу реформи у Србији.

Вучић и Моро су разговарали о напретку заједничких привредних пројеката о којима је било ријечи током посјете француског премијера Валса Србији у новембру прошле године.