latinica  ћирилица
25/08/2015 |  13:05 | Аутор: ТАНЈУГ

Милинковић: Спремни смо, уз помоћ навијача можемо до Лиге шампиона

Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић рекао је данас да је његов тим способан да надокнади гол минуса у реваншу против БАТЕ Борисова и избори наступ у Лиги шампиона.
Зоран Милинковић (ФОТО: novinenovosadske.rs) -
Зоран Милинковић (ФОТО: novinenovosadske.rs)

"Неспорна је наша жеља да сутра направимо још један корак и савладамо последњу препреку. Још увијек носимо у срцу утакмицу против Стеауе и надамо се да ћемо поновити ту партију. БАТЕ је добар тим, неће бити лак задатак, али надамо се у наше знање и покушати да приредимо 'црно-бијело' вече и велику радост", рекао је Милинковић на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Тренер "црно-бијелих" најавио је офанзивну игру од старта меча.

"Желимо мушему да вратимо у Београд. Партизан ће играти нападачки, тражићемо гол или два, али контролисаћемо и остале дијелове терена. Свјестан сам да ће нам много умијећа и памети бити потребно. БАТЕ ће играти организовано и стрпљиво, а главни њихов покретач је Хлеб. Веома искусан играч, његово присуство пуно значи екипи", поручио је Милинковић.

Милинковић није желио да открије којих 11 играча ће играти од почетка за Партизан.

"Сви су спремни, осим суспендованог Марка Јевтовића. Нека Бјелоруси мисле о нашем саставу".

Милинковић је додао да нема ништа против да се Партизан пласира у елитно такмичење послије пенала, као што је то био случај 2003. и 2010. године.

"Прихватио бих да прођемо даље са лијепим резултатом, али и када би сценарио били пенали. Само да прођемо даље", закључио је Милинковић.

Везиста "црно-бијелих" Дарко Брашанац истиче да са великим исчекивање чека реванш са бјелоруским шампионом.

"Велико је задовољство што ћемо учествовати у сутрашњем дуелу. Спремни смо и надамо се да ћемо уз помоћ наших навијача изборити Лигу шампиона. То нам је свима сан, то би била велика ствар за клуб. Већи притисак је био против Стеауе јер је тај дуел гарантовао јесен у Европи", рекао је Брашанац.

Реванш меч четвртог кола квалификација за Лигу шампиона између Партизана и БАТЕ Борисова игра се сутра од 20.45 у Хумској.