latinica  ћирилица
31/08/2015 |  14:02 | Аутор: novosti.rs

Кирјос се не каје због вријеђања Доне Векић

Аутралијски тенисер Ник Кирјос изјавио је у интервјуу за "Дејли мејл" да се не каје због изречених увреда на рачун дјевојке Стана Вавринке, Доне Векић.
Ник Кирјос (ФОТО: www.ausopen.com) -
Ник Кирјос (ФОТО: www.ausopen.com)

Кирјос је прије неколике седмица на мечу против Стана Вавринке рекао ривалу: "Кокинакис ти је спавао са дјевојком, извини што морам да ти кажем друже", алудирајући на његову дјевојку Дону Векић.

Након тога се извинио обома, али је у интервјуу за британски лист открио да се не каје.

"Нисам очекивао да ће микрофони снимити оно што сам рекао, али се то догодило. Претпостављам да ћу морати да научим нешто из овога... Направио сам грешку и нећу никада више урадити нешто слично, али морам да кажем да ме уопште није срамота што сам то рекао", каже Киргиос.

Подсјећамо, Аустралијанац је кажњен од стране АТП звог свега, новчаном казном од 25.000 долара и четири недјеље условне суспензије, али само да не направи нови екцес у наредних шест мјесеци.

"Казна је фер и заслужио сам је. Још сам млад, али сам стекао утисак да ће АТП почети да шаље у затвор због таквих ствари, тако да сам дефинитивно научио лекцију".

Кирјос је поновио да се јавно извинио свима.

"Извинио сам се Вавринки приватно и јавно, а Дони Векић нисам лично, него преко заједничких контаката", закључио је Ник Кирјос.

Видећемо хоће ли аустралијски тенисер коначно сву пажљу и потенцијал да усмери искључиво на терен или ће наставити да прави глупости.