latinica  ћирилица
01/09/2015 |  10:46 | Аутор: ТАНЈУГ

Ди Марија: Имао сам неколико сукоба са Ван Галом

Аргентински фудбалер Анхел Ди Марија открио је данас да је током једногодишњег боравка у Манчестер јунајтеду имао неколико сукоба са менаџером Лујом ван Галом и да је то значајно утицало на одлуку да се пресели у Пари Сен Жермен.
Анхел Ди Марија - Фото: REUTERS
Анхел Ди МаријаФото: REUTERS

Ди Марија је прошлог љета стигао на "Олд Трафорд" из Реала за рекордних 59,7 милиона фунти, на прве четири утакмице постигао је три гола, али је услиједила двомјесечна паузе због повреде после које се више није вратио у очекивану форму.

"Било ми је тешко да се прилагодима филозофији Ван Гала. Добро сам почео, али сам се послије тога повредио. Ствари су се погоршале када ми је промијенио позицију. Имали смо неколико сукоба, услиједило је вријеме када нисмо били у добрим односима и то је много утицало на моју главу, а самим тим и партије", рекао је Ди Марија за аргентински радио ЕСПН.

Он је додао да је спреман за нове изазове у Паризу.

"Када сам причао са Лораном Бланом рекао ми је да ће ме користити на сличном мјесту на коме сам играо у Реалу. Овдје сам сјајно примљен, срећан сам што ћу играти у истој екипи са Лавецијем и Пастореом", додао је Ди Марија.

Ди Марија је током каријере наступао за Росарио и Бенфику, док је за репрезентацију Аргентине одиграо 65 утакмица и постигао 15 голова.