latinica  ћирилица
01/09/2015 |  23:07 | Аутор: РТРС

Борац м:тел представио Бојиновића, Тривунџа продужио уговор

Рукометни клуб Борац м:тел представио је нејвеће појачање ове сезоне.

Младен Бојиновић потписао је уговор, док је сарадњу продужио и Срђан Тривунџа.

Бојиновић се у Борац вратио послије 21 године. У међувремену играо је за Партизан, Адемар Леон, Бидасоу, Барслеону и Монпеље, са којим је освојио и Лигу шампиона. Сада му је са Борцем циљ ући у велико такмичење.

"Пресрећан сам. Знам шта ће сада сви очекивати, шта ће цијели град очекивати од Борца, али наравно да смо сви спремни за те изазове и да желимо да помогнемо Борцу да што прије буде европски клуб. Циљ је да се Борац, град Бањалука и Република Српска представе у најбољем свјетлу", рекао је Бојиновић.

До циља би требало бити лакше доћи са капитеном Срђаном Тривунџом, који је продужио уговор са матичним клубом.

"Сигуран сам да ћемо ми играчи покушати дати свој максимум, да оставримо зацртане циљеве. Сигурно да треба имати стрпљења и надам се да ћемо ми у томе успјети. Позивам навијаче да у што већем броју дођу у 'Борик' и заједно се са нама радују пласману, надам се, у Лигу шампиона", рекао је Тривунџа.

Управа је испунила жеље тренера што се тиче играчког кадра и жели да "црвено-плави" за викенд изборе Лигу шампиона.

"Сматрамо да смо довођењем оваква играча заокружили причу и направили једну екипу која можеда одговори свим изазовима у наредном периоду", казао је предсједник УО РК Борац м:тел Милан Радовић.

Квалификације за Лигу шампиона на програму су за викенд у Бањалуци. Борац у полуфиналу игра са шампионом Аустрије Алпла Хардом.

Пренос тог меча, као и осталих утамица са турнира можете пратити на програму РТРС.