latinica  ћирилица
02/09/2015 |  19:11 | Аутор: Агенције

Ибрахимовић: Милан је очајнички желио да ме врати

Прва звијезда Пари Сен Жермена Златан Ибрахимовић изјавио је да је Милан очајнички покушавао да га врати, али да је он одлучио да ову сезону заврши у Паризу.

Тренер Милана Синиша Михајловић захтијевао је од челника клуба да му испуне жељу и доведу Ибрахимовића, али је морао да се задовољи трансферима Карлоса Баке, Луиза Адријана и Марија Балотелија.

"Уколико ме неки клуб жели мора да се договори са мојим менаџером Мином Рајолом. Искрено, радује ме када ме велики клубови траже, али они морају да причају са Рајолом", рекао је Ибрахимовић.

На питање шта мисли о потенцијалном повратку у Милан, пошто му сљедећег љета истиче уговор са "Свецима", шведски фудбалер је одговорио:

"Још не знам, срећан сам у Пари Сен Жермену и овог љета сам донио одлуку да останем. Знам да су у Милану били разочарани", рекао је Ибрахимовић шведским новинарима на окупљању репрезентације.

Ибрахимовић је у Пари Сен Жермен дошао управо из Милана и за двије сезоне одиграо је 85 утакмица и постигао 56 голова. Претходно је наступао и за Барселону, Интер, Јувентус, Ајакс и Малме.