latinica  ћирилица
02/09/2015 |  20:58 | Аутор: РТРС

Фудбалери Рудара на пријему код градоначелника Приједора (ВИДЕО)

Иза фудбалера Рудар Приједора је једна од најуспијешних сезона у историји, освојена је дупла круна: шампионат и Куп Српске.
Приједор: Пријем код Павића за фудбалере Рудара - Фото: РТРС
Приједор: Пријем код Павића за фудбалере РудараФото: РТРС

Тим поводом градоначелник Приједора приредио је пријем за представнике Рудара.

Освајањем два најзначајнија трофеја у Републици Српској, Рудар Приједор заслужује пажњу не само управе клуба, игача и публике, него и локалне заједнице.

"Локална зајеница ће се укључити, у складу са могућностима, у стварање услова за успјех клуба. Борили смо се и до сада, изградњом трибина, реновирањем стадиона и слично, и то ћемо наставити и даље", рекао је градоначелник Приједора Марко Павић.

Локална заједница заједница ће у сарадњи са спонзорима, обезбиједити фудбалерима Рудара добре услове за рад у овој и будућим сезонама, а играчима је поручено да покушају изборити останак у Премијер лиги Босне и Херцеговине.

"Овај је заиста лијеп гест градоначелника и свих који воле Рудар. Морамо рећи да и ми предтављамо Приједор, и да смо на неки начин у име Рудара осветлали образ овог града ", рекао је директор ФК Рудар Приједор Вукашин Ђаковић.

"Надам се да ћемо и даље имати добре услове за рад, пред нама играчима је да радимо и остваримо циљеве које је зацратала Управа", казао је капитен екипе Небојша Шодић.

Подстакнути постигнутим успјехом, фудбалери Рудар Приједора истичу да ће се борити, не само за горњи дио табеле Премијер лиге БиХ, него и за Европу.