latinica  ћирилица
03/09/2015 |  16:06 | Аутор: Б92

Милан: Нисмо очајни због Ибрахимовића

Милан је издао саопштење у којем наводи да није разочаран јер није вратио Златана Ибрахимовића, као и да су његове ријечи лоше интерпретиране.

Италијански медији пренијели су да је Ибрахимовић изјавио да је Милан "очајан пошто није успио да оствари трансфер прве звезде ПСЖ".

"Милан није разочаран. Ибрахимовић и његов менаџер знају да 'напумпају' коментаре, али сада су они лоше протумачени. Ријеч да смо очајнички покушали да га доведемо била је у смислу да су преговори били интезивни", стоји на сајту Милана.

Са Сан Сира поручују да шведски нападач ништа лоше није мислио, нити је желео да нашкоди Милану својим коментарима.

"Он је много дао клубу. Златан је доста пута говорио да је поносан што је Милан заинтересован за његов повратак. Милан је за њега одувијек био врхунски клуб", закључује се у саопштењу.

Ибрахимовић је изабрао да остане у Паризу, иако се током љетњег прелазног рока спомињало да би могао да се врати међу 'росонере', за које за двије сезоне одиграо 85 утакмица и постигао 56 голова.

Напад тима Синише Михајловића овог љета су појачали Луиз Адријано из Шахтјора из Доњецка и Карлос Бака, бивши центарфор Севиље, као и Марио Балотели који је стигао на позајмицу из Ливерпула.