latinica  ћирилица
04/09/2015 |  11:57 | Аутор: sportske.net

Обрадовић демантовао могућност да Фенер улаже у Партизан

Вијест да би турски великан Фенербахче могао да преузме Кошаркашки клуб Партизан и тако извуче најтрофејнији српски клуб из проблема демантована је од стране легенде "црно-бијелих" и човјека који тренутно седи на клупи турског клуба.
Жељко Обрадовић (ФОТО: Новости/ arhiva VN -
Жељко Обрадовић (ФОТО: Новости/ arhiva VN

Долазак Азиза Јилдирима у Београд тумачи се двојако, а према једној од верзија предсједник Фенербахчеа требало би да преговара са представницима Партизана о преузимању кошаркашког клуба и инфилтрирању у управљачку структуру бившег првака Европе.

У моменту када кошаркашки клуб Партизан грца у проблемима навијаче је заинтригирала ова спекулација али је читава прича врло брзо демантована од стране легенде "црно-бијелих" и човјека који са Азизом Јилдиримом има сјајан однос јер тренира Фенербахче.

"Први пут чујем за тако нешто, да постоји таква могућност сигурно бих први сазнао од људи из клуба. Рећи ћу само да то нема везе са истином, даљи коментар је сувишан" рекао је за "Данас" најбољи српски стручњак свих времена Жељко Обрадовић.

Спекулације на поменуту тему ишле су толико далеко да је управо Жељко Обрадовић окарактерисан као посредник у преговорима двије стране, а помињана је и могућност да садашњи помоћник српског стратега преузме улогу тренера у Партизану.

Послије овакве изјаве Жељка Обрадовића јасно је да предсједник Фенербахчеа не долази у радну посјету Партизану како би договарао сарадњу са кошаркашким клубом већ из неких тотално других разлога.

Чини се ипак да се ради о преговорима везаним за фудбалске трансфере али о томе на страницама везаним за ФК Партизан.