latinica  ћирилица
29/09/2015 |  16:03 | Аутор: РТРС

Додик и Павић о заједничком политичком наступу на предстојећим локалним изборима (ВИДЕО)

О заједничком политичком наступ на предстојећим локалним изборима предсједник Републике Српске и СНСД-а Милорад Додик разговарао је са градоначелником Приједора и предсједником ДНС-а Марком Павићем.
Додик - Павић - Фото: СРНА
Додик - ПавићФото: СРНА

Додик и Павић усагласили су се и у вези с реализацијом неколико значајних инфраструктурних пројеката који би требало да буду реализовани на подручју Приједора.

- Ја могу да кажем и потврдим да ће СНСД-ДНС и Социјалистичка партија у свим општинама у Српској изаћи заједно и да ћемо у наредним данима, разговарати о првој заједничкој платформи и о заједничким кандидатима који би требали у свим општинама у читавој Републици Српској, и друге с којима договоримо могу да буду дио тог блока, рекао је Додик.

Градоначелник Приједора и предсједник ДНСа Марко Павић истакао је да је друга тема разговора била реализација пројеката у Приједору.

- Спомињали смо два пројекта. Први је из области водопоривреде, чишћење ријеке Сане и то нам је врло битно, као и завршетак насипа којих имамо у Приједору, Други пројекат је завршетак надвожњака, истакао је Павић.