latinica  ћирилица
30/09/2015 |  15:26 | Аутор: СРНА

Сутра умјерено до претежно облачно

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује умјерено до претежно облачно вријеме, а само понегдје може пасти и мало кише, саопштили су метеоролози.
 - Фото: РТРС
Фото: РТРС

У Републици Српској јутро ће бити хладно и претежно облачно, око ријека и по котлинама на сјеверу и истоку честа појава магле, на југу сунчано.

Током дана биће претежно облачно уз благи пораст температуре у односу на претходне дане, док се послије подне очекује дјелимично разведравање уз повремене сунчане периоде. У Херцеговини претежно сунчано и топлије, саопштено је из Републичког Хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура између пет и 11 степени, на југу Херцеговине од 13 до 19, а највиша дневна температура између 15 и 21, у Херцеговини од 19 до 25 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница нула, Купрес, Хан Пијесак, Мраковица шест, Иван-седло, Чемерно и Калиновик седам, Соколац и Дринић осам, Мркоњић Град девет, Бихаћ и Шипово десет, Бугојно, Јајце, Сарајево, Нови Град и Рибник 11, Бањалука, Дрвар, Градачац, Приједор, Сански Мост, Сребреница, Фоча, Рудо, Србац и Зеница 12, Добој, Горажде, Ливно, Гацко и Тузла 13, Зворник, Невесиње и Вишеград 14, Бијељина 15, Мостар 20, Неум 23, Требиње и Чапљина 24 степени Целзијусових.