latinica  ћирилица
01/10/2015 |  10:39 | Аутор: СРНА

Влада Српске о Нацрту стратегије унапређења и развоја подршке породицама

У Бањалуци је у току сједница Владе Републике Српске на чијем дневном реду је Нацрт стратегије унапређивања и развоја подршке породицама у Српској за период од 2015. до 2020. године.
Влада РС - Фото: РТРС
Влада РСФото: РТРС

На дневном реду је и Приједлог уредбе о допуни Уредбе о службеној полицијској легитимацији и полицијској значки, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

Влада Српске ће разматрати и информацију о захтјевима Удружења превозника за унутрашњи и међународни транспорт Републике Српске, те информацију о захтјеву привредног друштва "Алумина" Зворник за давање сагласности на потписивање дугорочног уговора.

На дневном реду је Приједлог одлуке о измјени Одлуке о распореду средстава за финансирање рада представништава Српске у иностранству за 2015. годину.

Влада Српске ће разматрати Приједлог одлуке о измјенама Одлуке о броју редовних и ванредних студената који се уписују у прву годину првог циклуса студија, те у прву годину другог циклуса студија у академској 2015/2016. години на јавним високошколских установама.

На дневном реду је и Приједлог одлуке о допуни Одлуке о висини школарине за редовне и ванредне студенте првог, другог и трећег циклуса студија на јавним високошколским установама за академску 2015/2016. годину.