latinica  ћирилица
02/10/2015 |  12:29 | Аутор: РТРС

Почео с радом М:тел Аустрија

С радом је почело предузеће М:тел Аустрија, чији је оснивач и власник М:тел БиХ, члан регионалне групе Телеком Србија, чиме је практично формиран јединствен телекомуникациони простор на територији Србије, БиХ, Црне Горе и Аустрије
m:tel Austrija - Фото: илустрација
m:tel AustrijaФото: илустрација

Услуге мобилне телефоније М:тел Аустрија, с позивним кодом +43 667, првенствено су намијењене људима који живе и раде на територији ових земаља и имају честу потребу за приватном или пословном комуникацијом.

М:тел Аустрија пружа услуге мобилне телефоније, а развојни планови подразумијевају пружање ИПТВ-а, фиксне телефоније, али и других телекомуникационих услуга, саопштено је из ове компаније.

Штефан Амон, један од извршних директора компаније, нагласио је важност ове сарадње: "Са м:тел Аустрија планирамо проширење и на друга телекомункациона поља, као што су сателитско емитовање, роминг и интернационални позиви".

М:тел Аустрија послује уз партнерство са Телеком Аустрија групом.

Говорећи о почетку рада и будућим плановима Звонко Алашевић, директор М:тела Аустрија је истакао: "Под корпоративним слоганом "Ближе кући", уз партнерство са Телекомом Аустрија, приближавамо ове просторе. М:тел Аустрија је модеран телеком оператер са врхунском технологијом који ће пружати услуге мобилне телефоније на највишем нивоу", те додао да је већ од децембра ове године планирано проширење портфолија услуга, а у сљедећој години и проширење на нове земље, као што су Швајцарска и Њемачка.

Имајући у виду величину дијаспоре у Аустрији из земаља региона, као и привредне везе на овим просторима, јасно је да је М:тел Аустрија предузеће с великим тржишним потенцијалом, наводи се у саопштењу.

У сљедећој години очекује се и проширење на нове земље, као што су Швајцарска и Њемачка.

Више информација о М:телу Аустрија и стартним понудама доступно је на сајту www.mtel.аt.

Уколико желите да постанете један од првих корисника М:тел Аустрија, пријавите се путем адресесу pport@мtel.аt, јер првих 1.000, који пошаљу име, презиме и адресу боравка у Аустрији, у сљедећих 10 дана, добиће бесплатан стартни пакет који укључује бонус од 500 СМС порука и 500 минута разговора из Аустрије према Босни и Херцеговини, Србији и Црној Гори.