latinica  ћирилица
03/10/2015 |  19:20 | Аутор: Агенције

Нови Џејмс Бонд стиже у биоскопе

Данијел Крејг се враћа на велико платно у улози најпознатијег тајног агента на свијету. Премијера филма Спектра почетком новембра ће бити одржана и у Београду.
Џејмс Бонд - Фото: илустрација
Џејмс БондФото: илустрација

Тајанствена порука из његове прошлости послаће тајног агента 007 у мисију у Мексико, а потом и у Рим гдје ће упознати Луцију Скиару, прелијепу и мистериозну удовицу познатог криминалца.

Бонд ће се инфилтрирати на тајни састанак и открити постојање злокобне организације познате под именом Спектра. У међувремену у Лондону, Макс Денбих, нови директор сектора за националну безбједност, истражује Бондове раније задатке и тражи разлоге због чега је МИ6, кога води М уопште потребан.

Агент 007 тајно затражи помоћ, како би пронашао Медлин Сван, ћерку његовог непријатеља код којег се налази траг који води до откривања Спектре. Као ћерка убице, Медлин разумије Бонда више од било кога другог. Како се он приближава срцу Спектре ускоро сазнаје за застрашујућу повезаност између себе и непријатеља кога све вријеме покушава да пронађе.

Посљедњи пут у улози Џејмса Бонда нашао се феноменални Данијел Крејг, док је улога главног негативца повјерена добитнику престижне награде Оскар Кристофу Валцу.

Режију потписује Сем Мендез, који је био редитељ и на претходном филму из Бонд франшизе, а у филму се појављују и Моника Белучи, Ралф Фајнс, Наоми Харис, Ендрју Скот и многи други.