latinica  ћирилица
09/10/2015 |  18:36 | Аутор: РТРС

Лукајић: Партизан у Лакташима чека тешка утакмица

Тренер кошаркаша Игокее Жељко Лукајић изјавио је данас да је Партизан клуб велике традиције, без обзира на проблема са којима се суочава ове сезоне и да очекује изузетно тешку утакмицу.
Жељко Лукајић - Фото: Screenshot
Жељко ЛукајићФото: Screenshot

"Сигурно да Партизан није у ситуацији у којој је био посљедњих година када је био фаворит за освајање лиге. С друге стране Партизан је Партизан, тим који има традицију, зна да побједи и који ће сигурно имати предност домаћег терена овдје у Лакташима, јер је и то историја показала", рекао је Лукајић за сајт такмичења.

Он је додао да Партизан посједује младост и енергију, али и искуство на центарским позицијама. Као отежавајућу околоност за његов тим истакао је то што црно-бијели долазе без оптерећења и императиве побједе.

"Из сваке утакмице у утакмицу расту, а сигурно да ми сви размишљамо на начин да желимо да одиграмо што бољу и да дођемо до побједе. Оно што ја тражим јесте да из одбране, енергије и жеље долазимо до резултата, јер то је наш задатак и треба да буде наше главно оружје", рекао је Лукајић.

Крилни центар Игор Кесар изјавио је да је јака одбрана кључ успјеха против Партизана.

"Побједа против Металца за нас је велики вјетар у леђа и велики мотив за наредну утакмицу против Партизана. То је млада и талентована екипа поткована искуством испод коша, али без обзира на то ми идемо на побједу", рекао је Кесар.

Утакмица 4. кола АБА лиге Игокеа - Партизан игра се сутра од 17 сати у дворани у Лакташима.