latinica  ћирилица
23/11/2015 |  16:27 | Аутор: СРНА

У уторак облачно

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује облачно вријеме, а у вишим предјелима снијег, саопштили су метеоролози.
Облачно - Фото: РТРС
ОблачноФото: РТРС

У Српској ће ујутро и прије подне бити облачно са падавинама, а јачи снијег се очекује на планинама на западу и истоку.

У нижим предјелима падаће киша, затим сусњежица и снијег. Касно послије подне и увече очекује се претежно облачно вријеме, а могуће су слабе падавине. Према ноћи биће облачно и претежно суво вријеме, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити источног и сјевероисточног смијера. Јутарња температура биће између минус два и три, на југу земље од пет до девет, а највиша дневна од осам до 13 степени Целзијусових.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Мраковица нула, Бјелашница минус четири, Иван-седло један, Хан Пијесак, Бихаћ, Купрес и Сански Мост два, Нови Град и Рибник три, Чемерно, Сребреница, Сарајево, Добој, Бугојно и Јајце четири, Калиновик и Дрвар пет, Мркоњић Град, Невесиње, Рудо, Србац, Приједор, Зворник, Зеница и Ливно шест, Гацко и Градачац седам, Фоча, Бијељина, Вишеград и Горажде осам, Мостар 10, Билећа и Требиње 11, Чапљина 12 степени Целзијусових.