latinica  ћирилица
24/11/2015 |  14:10 | Аутор: СРНА

Сутра претежно облачно

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће на југу бити сунчано уз малу до умјерену облачност, док ће у осталим крајевима бити претежно облачно, саопштили су метеоролози.
 - Фото: РТРС
Фото: РТРС

У Републици Српској јутро ће на западу, сјеверозападу, те истоку и југоистоку бити облачно, док ће у котлинским предјелима бити магле. Током дана биће суво и промјењиво вријеме са по којим сунчаним интервалом.

Поподне и према вечери поново у већини предјела биће облачно, са провијавањем снијега, највјероватније на истоку и сјеверозападу, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Јутарња температура ваздуха биће од минус пет до један, на југу од четири до осам, а дневне од један до пет, на југу од осам до 13 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Хан Пијесак минус два, Чемерно минус један, Калиновик нула, Бугојно један, Ливно, Сарајево, Бихаћ, Шипово, Србац, Мркоњић Град, Невесиње и Рибник два, Тузла, Гацко и Зеница три, Бањалука и Рудо четири, Фоча и Вишеград пет степени Целзијусових.