latinica  ћирилица
24/11/2015 |  18:37 | Аутор: РТС

Вељко Пауновић нови тренер Чикага

Српски фудбалски тренер Вељко Пауновић нови је тренер Чикаго Фајра, саопштио је тај амерички фудбалски клуб на свом сајту.
Вељко Пауновић - Фото: ТАНЈУГ
Вељко ПауновићФото: ТАНЈУГ

Селектор златних "Орлића" са Новог Зеланда је послије неколико неуспјешних преговора са разним тимовима, међу којима су наводно били и Партизан и ПАО, пронашао нови ангажман.

"Желим да се захвалим Андрју Хауптману, Нелсону Родригезу и цијелом извршном тиму Чикага што су ме одабрали између осталих великих кандидата за тренерску позицију", рекао је Пауновић.

"Веома сам узбуђен и пун ентузијазма пред почетак рада са тимом. Желим да упознам људе и навијаче, јер знам да су веома страствени и одани клубу. Ово је прилика коју сам тражио, да радим са правим људима, у право вријеме и на правом мјесту", реко је популарни "Паун".

Клуб из Чикага је на свом сајту објавио вијест у којој истичу да су веома задовољни постигнутим договором са Пауновићем.

"У вријеме оштре конкуренције других фудбалских клубова, веома смо срећни што смо довели Вељка пауновића за главног тренера, човјека који нам је био први избор. Спровели смо детаљну претрагу и, наравно, Пауновић је константно био на врху по свим жељеним особинама. Он је шампион, учитељ ове игре и човјек са сјајним принципима и интегритетом", рекао је генерални менаџер Фајра Нелсон Родригез.