latinica  ћирилица
27/11/2015 |  08:02 | Аутор: СРНА

Облачно и хладно са падавинама

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно и хладно са падавинама, у већини крајева са снијегом, а на југу киша која ће до краја дана престати.
 - Фото: СРНА
Фото: СРНА

Јутрос је облачно, понегдје тмурно и магловито. Снијег мјестимично пада на истоку и понегдје киша у нижим предјелима уз ријеку Дрину. Дува слаб сјеверни вјетар, у Херцеговини умјерена и појачана бура, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверних смјерова, у Херцеговини и Динаридима умјерена и јака бура.

У Српској и ФБиХ падавине неће бити обилне, а дневна температура биће од минус један до три, на југу до девет степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха јутрос у 7.00 часова: Чемерно минус пет степени Целзијусових, Мраковица и Калиновик минус три, Соколац минус два, Мркоњић Град, Градишка, Шипово, Гацко и Рудо нула, Фоча, Крупа на Уни, Мљечаница, Србац, Сребреница и Рибник један, Бијељина, Добој, Зворник и Вишеград два, Бањалука и Нови Град три, Љубиње, Требиње и Билећа осам

Висина снијега јутрос у 7.00 часова: Источни Дрвар 32 центиметра, Мраковица 24, Мркоњић Град 14, Чемерно 11, Сребреница 10 и Шипово девет центиметара.