latinica  ћирилица
02/12/2015 |  10:39 ⇒ 10:42 | Аутор: Б92

Нејмаров отац: Нејмар ће продужити уговор

Отац фудбалера Барселоне Нејмара да Силве потврдио је да ће његов син продужити уговор са каталонским клубом, али да не жури.
Нејмар (ФОТО: neymarjr.net) -
Нејмар (ФОТО: neymarjr.net)

Нејмару за три године истиче постојећи уговор, али Каталонци желе да се обезбиједе јер је Манчестер Јунајтед изразио велико интересовање за Бразилца.

Прије неколико дана Нејмар Сениор је истакао да би његов син могао да напустио Барселону због проблема са пореском службом, али је сада промијенио причу.

- Обновићемо уговор са Барселоном, то је сигурно. Важећи је на још три године, тако да нема потребе за журбом. Опуштени смо јер ће Нејмар остати овдје још много година. Срећан је у Барселони, нема потребе за промјеном, рекао је Нејмаров отац.

Очекује се да Барселона понуди Нејмару уговор вриједан 15 милиона евра годишње, чиме би постао трећи најплаћенији играч свијета, иза Лионела Месија и Кристијана Роналда, уз откупну клаузулу од чак милијарду евра!

Нејмар је тренутно први стријелац Барселоне и Примере са 14 голова у првенству, а укупно 16 на 17 утакмица у свим такмичењима.