latinica  ћирилица
02/12/2015 |  12:25 ⇒ 14:02 | Аутор: РТС

Кличко: Моја прича ће се наставити

Украјински боксер Владимир Кличко, четири дана послије пораза од Британца Тајсона Фјурија у борби за шампиона свијета, захвалио се навијачима на подршци и најавио нове побједе.
Владимир Кличко - Фото: Beta/AP
Владимир КличкоФото: Beta/AP

''Прошла су четири дана и било ми је потребно само мало времена како бих схватио шта се догодило и одлучио који су моји сљедећи кораци. Али, прије свега морам да се захвалим навијачима, свом тиму и свим мојим пријатељима. Били сте фантастични и увијек сте ми били подршка. Након 11 година побједа, схватио сам да сте још већи у поразу. Посљедњих дана примио сам мноштво порука подршке, ријечи подршке помажу ми да пребродим ове тешке тренутке. Прича о Кличку ће се наставити. Неуспјех није опција. Ваш Владимир'', написао је Кличко на званичној Фејсбук страници.

Кличко је у суботу увече у Диселдорфу, након 18 успјешних одбрана титуле, изгубио од Британца Тајсона Фјурија и препустио му титулу шампиона свијета у тешкој категорији у верзијама WБА, WБО, ИБФ, ИБО.

Украјинцу је то био тек четврти пораз у 68. професионалном наступу.

Реванш меч између Украјинца и Британца требало би да се одржи већ на љето 2016. године, пред 80.000 гледалаца на чувеном лондонском Вемблију.