latinica  ћирилица
01/02/2016 |  08:58 | Аутор: Б92

Михајловић: Побједа над Интером мој највећи тренерски успјех

Тренер Милана Синиша Михајловић истакао је након синоћне побједе над Интером (3:0) да му је то највећи успјех у досадашњој тренерској каријери.
Синиша Михајловић (ФОТО: news-blic.com) -
Синиша Михајловић (ФОТО: news-blic.com)

"Росонери" су разбили градског ривала сјајном завршницом у другом полувремену, а стријелци су били Алекс, Карлос Бака и Мбаје Нијанг.

- Ово ми је свакако највећи успјех откако сам постао тренер. Добити градски дерби на овакав начин је дивна ствар, овакве утакмице се памте у историји - рекао је Михајловић.

Милан током цијеле сезоне игра са много осцилација, а у посљедња четири кола је имао двије побједе, уз ремије са Ромом и Фиорентином.

- Најавио сам да ћемо се у другом дијелу сезоне осветити за резултате из првог дијела, и за сад нам иде добро. Добили смо Фиорентину и Лацио, а требало је да побиједимо и Рому - истакао је српски стручњак.

Црвено-црни су шести на табели Серије А са 36 бодова, два мање од Роме, а пет од градског ривала Интера, који су на позицијама које воде у Лигу Европе. Циљ Милана је, ипак, Лига шампиона, а Фиорентина "бјежи" шест бодова.

- Овај меч смо добили јер смо искористили већину наших прилика, а могли смо још. Рекао сам момцима на полувремену да не мисле како воде и да бране вођство, већ да се понашају као да је 0:0 - рекао је Михајловић.