latinica  ћирилица
01/02/2016 |  14:42 ⇒ 15:37 | Аутор: СРНА

У уторак и до 19 степени

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити сунчано са малом до умјереном облачношћу и температуром изнад просјека и до до 19 степени Целзијуса.
Зима - сунчано - Фото: РТРС
Зима - сунчаноФото: РТРС

Јутро ће бити претежно ведро, у појединим предјелима умјерено облачно, а у котлинама ће бити магле, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до умјерен јужног и југозападног смјера.

У већини крајева данас је било умјерено до претежно облачно вријеме, а само понегдје у сјеверозападним подручјима регистрована је и слаба киша.

Температура у 13.00 часова: Бјелашница три степена, Чемерно седам, Купрес девет, Гацко 10, Невесиње, Калиновик, Дринић и Иван-седло 11, Хан Пијесак и Рудо 12, Мраковица и Ливно 13, Билећа, Србац, Вишеград, Горажде и Соколац 15, Рибник, Зворник, Сарајево, Требиње, Мостар и Јајце 16 степени Целзијусових.

У Мркоњић Граду, Дрвару, Градачцу, Неуму, Санском Мосту, Сребреници и Стоцу у 13.00 часова измјерено је 17 степени, у Новом Граду, Бањалуци, Бијељини, Бугојну, Добоју, Приједору, Тузли, Зеници и Чапљини 18, у Фочи 19, те у Бихаћу 20 степени Целзијусових.