latinica  ћирилица
01/02/2016 |  17:20 | Аутор: СРНА

Ђукановић: Састанак успјешан, настављамо разговоре

Црногорски премијер Мило Ђукановић рекао је да је на састанку у оквиру парламентарног дијалога за изградњу изборног повјерења додатно појаснио понуду опозицији коју је саопштио на сједници Скупштине Црне Горе протекле седмице.
Мило Ђукановић - Фото: СРНА
Мило ЂукановићФото: СРНА

Ђукановић је, након трочасовног састанка, навео да су и представници других партија имали своје приједлоге који ће бити размотрени до одржавања нове сједнице.

- Данашњи дијалог лидера партија био је прилика да додатно појасним понуду коју сам дао, те да размијенимо мишљења. Састанак је био успјешан, а у петак настављамо разговоре, а моја понуда није коначна и може се дорађивати - рекао је Ђукановић, који је и лидер ДПС-а.

Раније данас представник Демократа Алекса Бечић напустио је састанак у оквиру парламентарног дијалога за изградњу изборног повјерења, оцјенивши да је "његова тема реконструкција актуелне Владе, а они /демократе/ желе нову владу".

- Свако учешће у овој влади је давање подршке оном што се десило у Скупштини приликом гласања о повјерењу Влади и зато демократе неће да учествују у томе - рекао је Бечић новинарима.