latinica  ћирилица
02/02/2016 |  10:27 ⇒ 14:15 | Аутор: РТРС

Званичници Српске честитали годишњицу рада Радија РС

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је директору сектора програма Радија Републике Српске Драгану Пајићу и свим запосленим у овој медијској кући 49. годишњицу Радија и пожелио пуно успјеха у даљем раду.
Милорад Додик, предсједник РС - Фото: РТРС
Милорад Додик, предсједник РСФото: РТРС

"Захваљујући професионалном извјештавању и разноврсном програмском садржају Радио Републике Српске остао је незаобилазан извор информисања наше јавности. Увјеран сам да ћете, и у наредном периоду, наставити са стабилним пословањем и процесом модернизације, у складу са највишим технолошким стандардима, што ће омогућити даљи развој Радија Републике Српске", наведено је у честитки предсједника Додика.

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је данас честитку уредништву и запосленима у Радију Републике Српске поводом 49 година од оснивања ове медијске куће.
"Од почетка сте били и остали бескомпромисни чувари права на слободну ријеч, чувари објективног и правовременог информисања, записавши скоро пола вијека преданог рада и професионалног извјештавања", навела је Цвијановићева у честитки.

Она је истакла да је Радио Републике Српске у ери модерних технологија, као хроничар политичких и друштвених догађаја, поштујући етичке стандарде, успио да опстане и остане, те да задржи свој препознатљив идентитет.

"Свим запосленим желим пуно успјеха у животу и раду у годинама које долазе.Желим да још дуго егзистирате и храбро се носите са новим изазовима", поручила је Цвијановићева.

Градоначелник Бањалуке Слободан Гаврановић честитао је директору Радија Републике Српске Драгану Пајићу 49 година постојања ове медијске куће. 

"Вама лично, новинарима, уредницима и свима који доприносе квалитету програма Радија Републике Српске честитам 49. годишњицу ваше медијске куће, са жељом да наставите са успјешним радом и да сачувате углед и повјерење широког аудиторијума слушалаца", наводи се у честитки.

Гаврановић је навео да је некадашњи Радио Бањалука, данас Радио Републике Српске, значајно допринио објективном и правовременом информисању и показао да је привржен професионалним стандардима и новинарској етици.

"Увјерен сам да ћете и у будућности бити зрео и објективан хроничар дешавања, креирајући разнолике и занимљиве садржаје за све слушаоце", закључио је Гаврановић.