latinica  ћирилица
02/02/2016 |  19:05 | Аутор: РТС

Јаја Туре напушта Манчестер Сити?

Фудбалер Манчестер Ситија Јаја Туре напустиће тај клуб, рекао је његов агент за британски "Сан".
Јаја Туре (фото:static.mozzartsport.com) -
Јаја Туре (фото:static.mozzartsport.com)

"Мислим да ће Јаја напустити Манчестер Сити. Надам се да ће прије одласка са клубом освојити Премијер лигу и све купове у којима учествује. Није питање да ли га Пеп (Гвардиола) воли или не. Знате, то је живот", рекао је агент Димитри Селук.

Манчестер Сити је јуче објавио да ће садашњи тренер Мануел Пелегрини на крају сезоне напустити клуб, а да је већ потписан трогодишњи уговор са Гвардиолом.

Туре је 2010. године напустио Барселону након што је Гвардиола, тада тренер каталонског клуба, дао предност Серхију Бускетсу.

"Пеп може да позове Туреа и да му каже да ли рачуна на њега или не. Јаја је освојио сваки трофеј у Енглеској без Гвардиоле, а хоће ли Гвардиола освајати трофеје без Јаје?", рекао је Селук и додао да Гвардиола није имао петљу да остане у Барселони.

"Мислим да ће свако ко има петљу увијек бити уз клуб. Неће бити ту само када је клубу добро, већ и када је лоше", рекао је Селук.

Италијански медији су већ почели да спекулишу о преласку Туреа у Интер и његовом спајању са некадашњим тренером у Манчестер Ситију - Робертом Манчинијем.