latinica  ћирилица
09/02/2016 |  13:35 | Аутор: ТАНЈУГ

Ибањез: Желим у Лигу шампиона

Фудбалер Црвене звезде Луис Ибањез изјавио је да има велику жељу да се са црвено-бијелима пласира у Лигу шампиона, али да прије тога мора да освоји шампионску титулу у Србији.
Луис Ибањез - Фото: Novosti.rs
Луис ИбањезФото: Novosti.rs

- Мислимо само на прво прољећно коло. Знамо колико је дерби битна утакмица, то је наш највећи ривал и највећа утакмица коју имамо у првенству, али идемо корак по корак. Сада морамо да мислимо само на Младост. Што се тиче љета, надам се да ћемо бити прваци државе и да ћемо успјети да се квалификујемо у Лигу шампиона - рекао је Ибрањез за клупски сајт са припремама на Кипру.

Аргентински лијеви бек играо је два пута Лигу шампиона са загребачким Динамом и зна да неће бити лако проћи три рунде квалификација.

- Противници су јако тешки и биће тешко стићи до најјачег такмичења које постоји у фудбалу. Даћемо све од себе, а бићу задовољан и ако уђемо у групе Лиге Европе - истиче Ибањез.

Ибањез је осврнуо и на посљедње појачање Бразилца Едсона да Силву, за којег каже да има проблем у комуникацији.

- Одиграо је само једну утакмицу до сада. Тешко му је због језичке баријере, али трудимо се сви да му помогнемо. Надам се да ће се што прије уклопити како би и он нама помогао на терену - навео је он и додао да се љетос брзо уклопио јер тих проблема.

- Момци су ме лијепо прихватили. Нисам очекивао да ће бити тако добро и да ћемо направити тако добру атмосферу у свлачионици, поготово због финансијске ситуације која нас је погодила - закључио је Ибањез.