latinica  ћирилица
11/02/2016 |  13:12 ⇒ 14:28 | Аутор: РТС

Плавшић: Заслужујемо титулу због свега до сада приказаног

Фудбалер Црвене звезде Срђан Плавшић нада се да ће његова екипа наставити побједнички низ на почетку прољећног дијела Супер лиге Србије.

"Сви смо се већ ужељели утакмица и првенства да наставимо побједоносни низ, надам се да ћемо побиједити Младост, а након тога нас чека дерби о којем ћемо размишљати када дође.

Мислим да заслужујемо да будемо прваци, због свега што смо до сада показали. Жеља свих нас је да наставимо са добрим играма", рекао је Плавшић за сајт клуба.

Звезда послије 22 кола заузима прво мјесто на табели Супер лиге са 62 бода, 25 више од Борца и Чукаричког, а 26 од Партизана.

Црвено-бијели се налазе на припремама на Кипру, а до повратка у Београд остало је да одраде неколико тренинга и двије контролне утакмице.

"Жељели смо да одемо у топлије крајеве како бисмо се боље спремили, и то смо и урадили. Остала су нам још три-четири дана за неке тактичке ствари. Услови су изванредни, како временски тако и ови за тренирање... Дошла су појачања и сада имамо комплетан тим. Конкуренција је јака, што је добро, свако се бори за мјесто у тиму. Моје је да тренирам, и ко буде највише показао, играће", рекао је Плавшић.

Звезда би прву утакмицу у наставку сезоне требало да одигра 20. фебруара против лучанске Младости у Београду.