latinica  ћирилица
11/02/2016 |  14:09 | Аутор: СРНА

У петак претежно облачно

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује претежно облачно вријеме са слабом кишом у низинама, а на планинама слаб снијег, саопштили су метеоролози.
Наоблачење - Фото: РТРС
НаоблачењеФото: РТРС

Прије подне на југу и западу биће облачно уз слабу кишу, у осталим предјелима Републике Срспке суво уз више сунчаних периода, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Слично ће бити и током дана, а поподне и увече слаба киша прошириће се према осталим предјелима.

Јутарња температура ваздуха биће између минус два и три, а највиша дневна између пет и 12 степени Целзијусових, саопштено је из хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус седам, Чемерно минус два, Гацко и Калиновин нула, Невесиње, Хан Пијесак, Ливно и Иван-седло један, Билећа и Соколац три, Требиње, Горажде и Сребреница четири, Фоча, Рудо и Бугојно пет, Вишеград, Мраковица и Јајце шест, Мркоњић Град, Сарајево, Мостар, Неум, Чапљина, Столац и Зеница седам степени Целзијусових.

У Дринићу у 13.00 часова измјерено је осам степени, у Новом Граду, Зворнику и Дрвару девет, Рибнику, Српцу и Тузли 10, у Добоју и Градачцу 11, Приједору, Бијељини, Санском Мосту и Бихаћу 12, те у Бањалуци 13 степени Целзијусових.