latinica  ћирилица
12/02/2016 |  09:01 | Аутор: Б92

Радоњић: Јако сам задовољан овим тријумфом

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је послије побједе над Цедевитом да је јако задовољан тријумфом и резултатом.
Дејан Радоњић - Фото: архив
Дејан РадоњићФото: архив

"Успјели смо коначно да савладамо Цедевиту, јако сам задовољан овим тријумфом и резултатом. Битна нам је побједа не само због Евролиге, већ и због АБА лиге и онога што ће се готово извјесно догодити. Старт меча за нас је био одличан, онакав какав доноси мир и стабилност и увјерење да можемо да будемо добри кад је најбитније", рекао је Радоњић.

"Цедевита је много пута ове сезоне показала да може да игра јако, то је и сада показала. Ми смо у другој четвртини мало пали, а могли смо да будемо у бољој резултатској ситуацији. Они су то искористили, били добри и у трећој дионици, смањили заостатак, но ми смо одрадили одличан посао на обе стране у посљедњем кварталу и дошли до побједе", додао је Радоњић.

Српски и регионални шампион забиљежио је четврту побједу у Топ 16 фази Евролиге, пошто је са 94:74 савладала Цедевиту у Пиониру.

"Није било нимало лако да дођемо до овог успјеха. Ушли смо у меч са непријатним проблемима, а до посљедњег момента било је неизвјесно учешће Јовића. Али, сви су одрадили велики посао како би га одмијенили. Јовић је имао повреду трбушног мишића, али није ништа страшно, биће спреман за Куп у Нишу. Јако нам је битно да се врати на терен што прије, јер су нам сви играчи потребни у наставку сезоне. Велика захвалност публици јер нас је носила до четврте побједе у Топ 16 фази", закључио је црногорски стручњак.