latinica  ћирилица
13/02/2016 |  13:35 ⇒ 20:50 | Аутор: СРНА

Скуп подршке осумњиченим у "случају Павловић" (ВИДЕО)

Директор компаније "Слобомир" Драго Савић изјавио је да је процес против власника компаније Слободана Павловића и троје службеника монтиран и најавио оштре мјере на заштити капитала и личног интегритета Павловића.
Слобомир: Скуп подршке - Фото: СРНА
Слобомир: Скуп подршкеФото: СРНА

"Увјерен сам да ћемо правним средствима успјети доказати одговорност појединих људи у поступку који дефинитивно има политичку позадину и иде у правцу дестабилизације компанија које запошљавају више од 800 људи у Семберији", рекао је Савић.

На скупу подршке који је одржан испред компаније "Слобомир" код Бијељине, Савић је рекао да је Павловић у Семберију и Републику Српску увијек доносио и да његов циљ није да нешто одавде однесе.

Он је указао да лош медијски утицај и "ујдурма око монтираног процеса" могу да угрозе пословање девет фирми у оквиру компаније "Слобомир".

"Наравно да је свима јасно која политичка опција преовладава у смислу напада на компанију јер је то предсједник те странке синоћ сам изјавио. Мислим да су то лични интереси, прије свега, а након тога и неки интереси који имају ширу димензију, јер је компанија `Слобомир` битан привредни фактор не само у Семберији него и у Републици Српској", рекао је Савић.

На скупу подршке окупило се неколико стотина радника компаније "Слобомир" и мјештана Павловићевог родног села Попови гдје је изграђен град "Слобомир".